TJÄNSTER


HOW WE CREATE WONDERS

VÅRA TJÄNSTER SKAPAR DITT UNDERVERK

EVENT // KONFERENS // KICK-OFF // ALMEDALSVECKAN // PROJEKTLEDNING // KOMMUNIKATION // HJÄRTA

Event

 

Event är samlingsnamnet på allt vi gör men bryter man ner det handlar event för oss framför allt om att skapa minnesvärda möten mellan människor. Ett perfekt event berör alla sinnen och ger en möjlighet att kommunicera ditt budskap i realtid till dina gäster. 


Det handlar om alla former av sociala arrangemang, tillställningar och sammankomster. Vi har erfarenheten och nätverket som behövs, vi förstår sammanhangen och leder er genom hela processen. Vi skapar underverk av era evenemang som gör att deltagarna både får motta och uppleva budskapet. 

Projektledning

 

Allt vårt arbete grundar sig i någon form av projektledning. Oavsett om ni redan har ett evenemang på gång och behöver avlastning i processen eller om ni vill att vi tar er från start till mål - vi finns där för att göra underverk av era speciella tillfällen.


Vi erbjuder våra kunder en rak och kostnadseffektiv projektledning. Vi är tydliga så att våra kunder ska veta vad de kan förvänta sig av oss. 

Konferens // Kick-off

 

Två olika sorters möten med ett gemensamt mål - att förena. Oavsett om det handlar om att motivera, skapa samsyn, stärka interna relationer, markera början på något nytt eller svetsa samman gruppen så finns vi där vid er sida. Vårt uppdrag är att organisera, planera och genomföra så att ni kan fokusera på att kommunicera.


Vi utgår från det ni vill kommunicera och med kreativitet sätter vi er kommunikation i ett levande sammanhang. Vår spelplan är hela världen och vi vet hur man bygger broar när det kommer till att förena olika kulturer som ska mötas. 

Kommunikation

 

Alla möten mellan människor har ett budskap som ska kommuniceras. Vi utgår från era kommunikativa mål och med kreativa koncept sätter vi er kommunikation i ett sammanhang. Vi engagerar er målgrupp, på olika sätt, oavsett om det rör sig om ett jubileum, en konferens eller en fest. Vi skapar underverk där ni kan sätta er kommunikation i ett sammanhang som gör att deltagarna både får motta och uppleva budskapet. 

Almedalsveckan

 

Vi älskar Gotland! Efter att ha bott i Visby i två år vågar vi också säga att vi kan Gotland och i synnerhet Almedalsveckan bäst av alla. Med flera års erfarenhet och ett brett kontaktnät på ön vet vi vad som finns och hur man kommer åt det, även det som vid en första anblick inte går att nå.


Vi hjälper våra kunder med att öppna och nyttja de bästa platserna för deras tillställningar, seminarium och boenden. 


Almedalsveckan handlar om välplanerad logistik - det är vi proffs på och det är vad vi erbjuder.

Sen tror vi på våra kunders förmåga att äga och kommunicera sina budskap själva men utmana oss gärna med hur ni ska tränga genom bruset.

HJÄRTA

 

I frågan om hur vi jobbar och hur vi skapar era underverk måste vi lyfta fram den viktigaste faktorn i vårt arbete - kärleken till det vi gör! Vi är övertygade om att det bästa resultatet uppnås när människor får göra det de tycker bäst om och vi har hittat rätt i det vi gör. 


Testa oss och vi lovar att vårt engagemang och vår kärlek till det vi gör kommer lysa igenom på era evenemang.

 

 
 
 
 

Wonder Event är en nytänkande och oberoende event- och kommunikationsbyrå med över 10 års erfarenhet av branschen. Vi brinner för att skapa minnesvärda möten mellan människor och strävar efter att bygga långsiktiga relationer och nära samarbeten med våra uppdragsgivare. Vi utgår alltid utifrån era förutsättningar, från idestadiét med konceptutveckling och genom hela processen med projektledning och genomförande av alla sorters evenemang.


Vi vill jobba med kunder som förstår och värdesätter vårt arbetssätt och uppskattar att vi alltid strävar efter att vara lyhörda, personliga och närvarande.


Vi tar oss an ert uppdrag med fullt engagemang för vi vet att varje tillfälle är unikt och kräver 100 % fokus för att bli ett äkta underverk

Kontakt

Wonder Event

Underverk Event & Kommunikation AB

Org. nr: 559187-8417


Besök: Tre Liljor 1, 113 44 Stockholm

 

Allmänt:

hello [at] wonderevent.se

 

Nya affärsförslag:

sebastian [at] wonderevent.se

+46 (0) 703 960 082

 


 Vi stödjer

 

Villkor, Resegaranti & GDPR


© 2020. Wonder.