Covid-19


Covid-19 - vårt agerande

 

Just nu står hela det svenska samhället och hela världen inför en hård prövning när Coronaviruset sprider sig.

På detta sätt tar Wonder Event sitt ansvar.


Vi följer noggrant och kontinuerligt regeringen och Folkhälsomyndighetens rekommendationer kring Covid-19 och anpassar löpande vår verksamhet utifrån det, ur ett mer långtgående restriktivt perspektiv. Med anledning av den senaste utvecklingen hålls inga arrangemang över 50 personer. Dessutom skjuter vi på flera andra arrangemang för att ta vårt ansvar i att minimera smittspridningen. Detta gäller tillsvidare och nya bedömningar sker löpande i relation till sjukdomens spridning och myndigheternas rekommendationer. 

 

Vad gör Wonder nu?

  • För att ta vårt ansvar i att minimera smittspridning i samhället arbetar vi isolerat på distans.
  • Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer om 50 personer som maxgräns och har skjutit upp alla evenemang oavsett storlek i mars-juni.
  • Vi bistår våra kunder i att avboka och boka om till så låg kostnad som möjligt.
  • På alla nya bokningar förhandlar vi om fri avbokningskostnad och generösa villkor i och med den ovissa framtiden.

 

Vad rekommenderar vi?

  • Att vi tillsammans hjälps åt för att hålla igång ekonomin utan att riskera någonting ur smittspridningssynpunkt. 
  • Boka evenemang och möten nu, både priser och villkor är extra förmånliga och det är fullt möjligt utan att ta någon ekonomisk risk.
  • Boka lokala och inhemska möten i så stor utsträcknings som möjligt.
  • Boka era närmst kommande evenemang i Sverige tills vi ser hur omvärlden öppnas upp.Slutligen vill vi uppmana till att hålla hoppet uppe i dessa tuffa tider. Vi kommer att ta oss ur denna kris tillsammans och komma ut starkare på andra sidan. Under hela tiden står Wonder redo och förberedda för att tillsammans med er skapa framtida underverk. 


Event-, besök- och upplevelseindustrin sysselsätter hundratusentals människor tack vare era underverk!

 
 
 
 

Wonder Event är en nytänkande och oberoende event- och kommunikationsbyrå med över 10 års erfarenhet av branschen. Vi brinner för att skapa minnesvärda möten mellan människor och strävar efter att bygga långsiktiga relationer och nära samarbeten med våra uppdragsgivare. Vi utgår alltid utifrån era förutsättningar, från idestadiét med konceptutveckling och genom hela processen med projektledning och genomförande av alla sorters evenemang.


Vi vill jobba med kunder som förstår och värdesätter vårt arbetssätt och uppskattar att vi alltid strävar efter att vara lyhörda, personliga och närvarande.


Vi tar oss an ert uppdrag med fullt engagemang för vi vet att varje tillfälle är unikt och kräver 100 % fokus för att bli ett äkta underverk

Kontakt

Wonder Event

Underverk Event & Kommunikation AB

Org. nr: 559187-8417


Besök: Tre Liljor 1, 113 44 Stockholm

 

Allmänt:

hello [at] wonderevent.se

 

Nya affärsförslag:

sebastian [at] wonderevent.se

+46 (0) 703 960 082

 


 Vi stödjer

 

Villkor, Resegaranti & GDPR


© 2020. Wonder.