CASE


SOME OF OUR WONDERS

 

Alperna 2020

 

En svensk storbank valde oss för uppdraget att arrangera sin konferens i alperna. Över 100 personer från tre olika länder samlades i Dolomiternas pärla för en fantastisk fyradagarskonferens. 


I nära samarbete tillsammans med kunden utvecklade vi deras perfekta alpresa.


Upplevelsen blev ett underverk utöver det vanliga!

Sensommar i Spanien


En framstående kommunikations- och PR-byrå skulle förena nytta med nöje. Målet var att fly den svenska hösten, planera 2020, ladda batterierna och svetsa samman gänget.


Tillsammans snurrade vi på jordgloben och valet föll på Sevilla. En perfekt stad för ändamålet. 23 grader och strålande sol i november. Spansk mat, kultur och sol gjorde att gänget kom tillbaka motiverade och eniga om byråns framtid.

Advokat-SM i fotboll


2020 arrangerar Wonder Event den tionde upplagan i rad av Advokat-SM i fotboll. Vi vågar påstå att vi gjort turneringen till vad den är idag - en institution i branschen. Advokat-SM är Sveriges största branschmästerskap och samlar årligen över 450 deltagare för en heldag som självklart avslutas med prisutdelningar och en hejdundrande bankett. Almedalsveckan 2019

 

Wow - vilken vecka!


Vi uppdaterar mer snart!

Almedalsveckan 2019

 

Wow - vilken vecka!


Tillsammans med våra kunder arrangerade vi ett 30-tal aktiviteter under några intensiva dagar i Visby.


I våra egna trädgårdar arrangerade vi bl.a. privata luncher/middagar, öppna seminarium med hyperaktuella ämnen som digital vård. Vi skapade plattformen för geopolitiska samtal med fd. statsministrar, bistod en kund med deras mingel för över 900 personer och mycket mycket mer.


Höstkickoff

 

En av våra kunder med kontor i sex länder i Östersjöregionen skulle åka på kick-off efter semestern och vi fick i uppdrag att sy ihop deras resa. Valet föll på Tallinn där kunden har ett av sina kontor och resan bestod av tre dagar med bland annat teambuilding, restaurangbesök och stadsvandring (och konferens såklart).


Wonder skötte hela reselogistiken, alla bokningar och var även med kunden på plats för att säkerställa att allt flöt på enligt plan.

Vinterkonferens

 

Ett konsultföretag i vårdbranschen letade efter den perfekta vinterkonferensresan och tillsammans valde vi Åre. Fantastisk skidåkning, konferens, afterski och hundspann var några av de aktiviteter som stod på schemat. Kunden är helnöjd med sitt underverk och vi letar redan efter spännande platser för gruppens nästa konferensresa.

Almedalsveckan 2018

 

En av Sveriges främsta Public Affairs byråer anförtrodde sig till oss vid leveransen av deras närvaro under Almedalsveckan. Vi bistod med hela logistiken kring deras närvaro b.la. med ett högklassigt boende i Visby innerstad, kontakt med underleverantörer och arrangemang av seminarium. Allt för att kunden skulle kunna fokusera fullt ut på opinionsbildning och nätverkande.

Jurist-SM i padel

 

Wonder Event arrangerade den första upplagan av Jurist-SM i Padel 2019. Turneringen avgjordes under en heldag på PDL Center i Frihamnen där totalt 20 mixlag från flertalet byråer deltog.


Turneringen genererade 12 600 kr till välgörenhet och vinnarna valde att de skulle skänkas till BRIS.


Läs mer och se bilder från turneringen här.

Sommarfest

 

En högprofilerad advokatbyrå skulle ha sommarfest för sina 120 medarbetare och vi fick förtroendet att skapa en oförglömlig kväll för dem. På en av Stockholms vackraste anläggningar, endast 20 min gemensam båtfärd från Nybrokajen, skapade vi en magisk och minnesvärd sommarkväll för byrån. Wonder stod för hela underverket, från idé/koncept till planering och genomförande.

Almedalsveckan 2018

 

Ytterligare en av Sveriges främsta strategiska rådgivare anförtrodde sig till oss vid leveransen av sin Almedalsvecka. Wonder ordnade även här med hela logistiken kring kundens närvaro med bla. ett högklassigt boende innanför ringmuren, kontakt med samtliga underleverantörer, catering, arrangemang av seminarium, privata middagar och flera mycket uppskattade slutna tillställningar.

Ert nästa underverk!

 

Kontakta oss så tar vi tillsammans fram ert nästa underverk. Vi har erfarenhet, resurser och den energi som krävs för att lyfta ert nästa evenemang till ett underverk.

 

Era evenemang är knivskarpa tillfällen att kommunicera med era kunder och medarbetare. Vi står redo att göra underverk av ert nästa tillfälle. Kontakta oss så berättar vi mer om vad vi kan göra för er.

 
 
 
 

Wonder Event är en nytänkande och oberoende event- och kommunikationsbyrå med över 10 års erfarenhet av branschen. Vi brinner för att skapa minnesvärda möten mellan människor och strävar efter att bygga långsiktiga relationer och nära samarbeten med våra uppdragsgivare. Vi utgår alltid utifrån era förutsättningar, från idestadiét med konceptutveckling och genom hela processen med projektledning och genomförande av alla sorters evenemang.


Vi vill jobba med kunder som förstår och värdesätter vårt arbetssätt och uppskattar att vi alltid strävar efter att vara lyhörda, personliga och närvarande.


Vi tar oss an ert uppdrag med fullt engagemang för vi vet att varje tillfälle är unikt och kräver 100 % fokus för att bli ett äkta underverk

Kontakt

Wonder Event

Underverk Event & Kommunikation AB

Org. nr: 559187-8417


Besök: Tre Liljor 1, 113 44 Stockholm

 

Allmänt:

hello [at] wonderevent.se

 

Nya affärsförslag:

sebastian [at] wonderevent.se

+46 (0) 703 960 082

 


 Vi stödjer

 

Villkor, Resegaranti & GDPR


© 2020. Wonder.